Madonna – topless la 56 de ani

madonna
Link-uri sponsorizate

Iti trebuie ceva curaj sa-ti arati sanii in reviste la 56 de ani. Iar Madonnei nu ii lipseste acest curaj.

Nu ca ar fi prima data cand pozeaza asa.

Sigur, timpul s-a asternut peste trupul ei, nu si peste imagine, diva continuand sa socheze cu fiecare aparitie din media.

Dupa ce Keira Knightley si-a aratat sanii… intr-o incercare de a lupta impotriva photoshoparii pozelor din reviste, Madonna si-a aratat si ea sanii, insa in interviu a vorbit despre cu totul altceva – despre consumul de droguri.

Nu tin minte sa fi citit pana acum un interviu in care Madonna vorbeste despre consumul de droguri.

In interviul acordat magicianului David Blaine, diva a vorbit despre noul ei single – intitulat “Devil Prays” -, atingand astfel problema consumului de droguri.

“Totul se rezuma la conectarea cu matricea. Daca te droghezi … reusesti sa faci asta. Asta este motivul pentru care foarte multi oameni consuma droguri – vor sa ajunga mai aproape de Dumnezeu.

Cu toate acestea, este un drum scurt si asta e iluzia drogurilor – iti ofera iluzia ca ajungi mai aproape de Dumnezeu – insa in cele din urma te ucid. Drogurile te distrug…

Am incercat toate drogurile o singura data, insa de fiecare data cand eram high… incepeam sa beau foarte multa apa pentru a le scoate din organism.

Imediat cum ma drogam… deveneam obsedata de eliminarea lor din mine. De fiecare data spuneam – okay, am terminat cu asta” – a declarat Madonna in Interview magazine.

Asta este genul de mesaj pe care vedetele ar trebui sa-l transmita. Nu ego, nu imagine, nu inventii, nu povesti… ci doar mesaje clare, simple, explicite.

Eu nu am incercat toate drogurile, ci doar iarba. Nu ne-am inteles si ne-am luat rapid la revedere. Altceva nici nu m-am gandit sa incerc. Citisem despre toate si chiar nu am avut chef sa-mi scurt-circuitez sistemul.

Am avut foarte multi oameni in jurul meu care s-au prajit, din pacate. A fost alegerea lor.

In plus, nu am nevoie de substante sa ma conectez cu Dumnezeu.

Cum sa ai nevoie de stimulente pentru a te conecta cu ceva ce deja ai in tine?

Foto Credit: huffingtonpost.com

Link-uri sponsorizate

Comments