Barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracul

eu55
Link-uri sponsorizate

“Femeia trebuie sa fie frumoasa, iar barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracul” – nu stiu cine a inventat vorba asta, dar mi se pare de mare porc.

“Femeia trebuie sa fie frumoasa” – asta suna a obligativitate, a chin, a drum batatorit catre depresie.

Da, daca nu e frumoasa, ati ghicit, nu o place nici… dracu’!

Revenind la barbati, nu stiu ce sa fac… Eu pe unde ma situez?

Sunt mai frumos sau mai urat ca ucide-l toaca? Cum aflu treaba asta?

Pot sa fac pariu ca o femeie a inventat vorba asta. O baba de aia mega-cunoscatoare… aia sigur l-a vazut pe dracu’.

Bineinteles ca nu i-a placut si, din momentul ala, aproape orice barbat i s-a parut ceva mai frumos.

Acum nu stiu daca frumos se referea la fizic sau la purtare… Si o spun cu mana pe inima – am cunoscut multe persoane frumoase la stat si horror la purtare….

Partea proasta este ca eu nu stiu cum arata intunecatul si jur ca nici nu vreau sa aflu. Stiu cateva persoane care spun ca l-au vazut si pe cuvant ca au deranj mare la mansarda.

Bine, bine si atunci eu, Vulpescu, cetateanul umil al acestei planete, de unde stiu daca ma calific in acest joc al comparatiilor?

“Trebuie sa ai incredere in tine” – va tuna un sfat zen! Okay, eu am, de fiecare data cand ma uit in oglinda ma salut, ma port frumos cu mine… ne intelegem unul pe celalalt.

Dar ce facem cu utilizatoarele acestei vorbe?

De unde stiu eu cum se raporteaza ele la ucide-l toaca? Vedeti cat de mult rau poate sa faca o asemenea vorba cretina? Cate intrebari poate starni intr-un biet suflet? :))

Asta este cel mai important lucru din lume? Frumusetea? Ma indoiesc.

Mie mi se pare ca totul se rezuma la altceva – la a fi om. Haideti sa mai lasam frumusetea in pace. Si sa-l mai lasam si pe necuratul sa-si vada de treaba… sa nu-l mai invocam atat.

Gata, mie mi-a ajuns. S-a terminat cu comparatiile! Nu ma mai intereseaza nici frumusetea si nici competitia cu ucide-l toaca!

Ce sens are sa fim disperati sa ne incadram in sabloane? Uite ca eu refuz.

Pe mine nu ma intereseaza decat un lucru – sa fiu eu. Iar asta e cea mai mare comoara pe care o poate avea un om. Incercati si voi… e tare misto!

Link-uri sponsorizate

Comments