Pisa-te pe noi!

striptease12
Link-uri sponsorizate

Sa pui un moment de striptease masculin intr-un club in care se afla si barbati mi se pare un gest interesant.

S-a intamplat aseara la petrecerea Cosmo. Dupa recitalul Deliei, doamnele s-au delectat vizual cu miscarile baietilor lui Cornel Pasat.

Nu a durat foarte mult pana cand din primul rand s-a auzit un sec – “pisa-te pe noi!”

Sa fim seriosi – ce poate sa spuna un barbat atunci cand nimereste la striptease masculin?

Am urmarit cu atentie ce se intampla in jurul meu in timpul prestatiei baietilor lui Cornel Pasat – am vazut femei plictisite, femei carora le licarea abstinenta… pardon… dorinta in ochi, femei care se uitau cu atentie, dar nu se puteau manifesta … avand barbatii langa ele … si multi barbati care fie zambeau, fie se uitau in alta parte. Pe scurt – un mix de curiozitate, dorinta si chin :)) Masochism total al simturilor libidinale.

Sigur, spectacolul de pe scena mi s-a parut haios. Nu am nimic cu baietii aia – muncesc de se caca pe ei ca sa arate asa – trag la sala, danseaza etc… insa marturisesc ca nu inteleg striptease-ul.

striptease11

Mi se pare o comedie – un soi de invitatie la futut printre doua piruete efectuate de barbati care au 100 de kilograme.

Ca sa nu mai spun ca mi se pare putin dizgratios sa vezi niste baieti lucrati la sala incercand sa execute miscari de dans… desi este evident faptul ca muschii nu le permit acest lucru.

Cat despre sincroane… bai fratilor… daca nu va ies, de ce incercati sa le mai faceti? Serios, aratati ca niste rinoceri care incearca miscari de balet.

Da, stiu, am doua randuri de cefe, cearcane, nitica burtica… nu am pieptul impins la banca si nici fesele rotunde (apropo, nu inteleg de ce balesc femeile dupa cururile bombate?)… insa jur ca dansul baietilor astora nu are absolut nimic erotic in el.

Si totusi… ce e cu acel “pisa-te pe noi” care s-a auzit din primul rand… venind bineinteles de la un barbat?

O prietena m-a intrebat aseara ce simte un barbat atunci cand vede un asemenea spectacol.

I-am spus zambind – “ei ce simte… vedem si noi ce nu avem”.

A ras si mi-a spus – “crezi tu ca sunt super-dotati”?

“Habar nu am. Nu i-am controlat. Si nici nu stiu cat de mult conteaza asta” – i-am raspuns.

Da, sunt convins ca baietii aia aprind tot felul de fantezii in creierul anumitor domnite… altfel meseria asta nu ar exista, nu-i asa?

Insa sunt ferm convins ca striptease-ul masculin ar trebui sa ramana o chestiune exclusiv destinata femeilor.

Daca bagi si barbati in sala… iese show. E ca si cum incerci sa proiectezi un meci de fotbal feminin intr-un local plin de ultrasi.

P.S.: La petrecerea Cosmo… fetele nu au vazut decat niste busturi. Da, ati citit bine… stripperii nu si-au dat jos si pantalonii. Funny nu? In rest, petrecerea a fost misto, chiar m-am simtit bine.

Link-uri sponsorizate

Comments