Homosexualii nu trebuie tolerati

eu68
Link-uri sponsorizate

Nu-mi place cuvantul toleranta. Este profund anti-gay!

El inseamna ingaduinta, indulgenta. Ceva de genul – ‘hai, treaca de la mine. Fie, m-ati prins intr-o zi buna’.

O tampenie!

In cazul homosexualilor si lesbienelor nu toleranta este cuvantul cheie. Toleranta este cuvantul care otraveste.

Cuvantul cheie este ACCEPTAREA!

Daca omul tolerant este indulgent cu ceva ce in realitate il deranjeaza; omul care accepta constientizeaza faptul ca exista oameni diferiti si respecta acest lucru. Acceptarea inseamna asumare – acceptarea diversitatii vietii.

Toleranta este doar un moft. De aceea spun ca homosexualii nu ar trebui sa fie tolerati, ci acceptati. Acceptati ca o realitate sociala si nu ca un pericol.

Am scris de cateva ori despre subiectul gay. De fiecare data au existat oameni care mi-au sarit la beregata, oameni incapabili sa accepte, dar care cred ca au dreptul sa urasca alti oameni pentru simplul motiv ca ceilalti sunt altfel.

Unii invoca realitatea slobozita de Dumnezeu pe Pamant, altii rusinea, altii pur si simplu isi mascheaza prin ura propria homosexualitate neexprimata.

Lucian Mandruta a patit acelasi lucru azi dupa ce a publicat aceasta scrisoare. Sunt de acord cu ce a scris acolo.

Si eu am prieteni gay si ii accept. Am fost de cateva ori in cluburi gay si nu am patit nimic. Si nu sunt singurul hetero care a calcat pe acolo.

Am fost acolo nu ca un om care tolereaza, ci ca un om care accepta. Un om impacat cu propria sexualitate si cu sexualitatea celorlalti.

Din pacate, Romania este o tara profund homofoba, iar asta pleaca de la o uriasa lipsa de educatie.

Link-uri sponsorizate

Comments