Cum treci peste o despartire? (Video)

vox
Link-uri sponsorizate

O intrebare ce poate genera multiple raspunsuri. Unele haioase, altele poate prea serioase… de la caz la caz.

Ei bine, ieri am vazut pe Facebook un raspuns de o sinceritate dezarmanta.

Intrebarea era – “cum treci mai usor peste o despartire”?
Tanarul de la cadru nu a stat prea mult pe ganduri si a raspuns ferm – ‘laba, fac laba!’ – asumandu-si viralitatea raspunsului sau.

Imediat, filmuletul asta a intrat in rotativa share-urilor. Toata lumea a ras de acest tanar. Sigur, raspunsul lui este haios tocmai din cauza sinceritatii.

Si totusi, tanarul asta cred ca este fan Woody Allen. Pesemne crede in ceea ce a spus cineastul american si anume ca “masturbarea nu trebuie condamnata pentru ca reprezinta sex cu cineva iubit”.

Raspunsul acestui tanar este cat se poate de pragmatic, cat se poate de masculin.

In general, barbatii nu stau prea mult pe ganduri, iar daca sunt stresati stiu cum sa scape rapid de o mare cantitate de stres – fac laba!

La ejaculare sigur ca pierd energie, insa corpul lor este invadat de hormoni ai fericirii… asa ca la revedere stres. Cel putin pentru cateva minute bune.

Nu radeti, laba este un bun eliberator de stres.

Iar atunci cand te-ai despartit, cred ca poate fi de ajutor. Cand esti singur si stresat ce poti sa faci? Sex cu cineva iubit – deci laba! :))

Sigur, unii spun ca ar trebui sa iei o pauza, ca ai nevoie sa-ti consumi trairile, ca trebuie sa iti faci o instrospectie si sa vezi ce ai gresit… ca nu ar fi rau sa consulti un psiholog etc…

Dupa parerea mea, fiecare decide pe cont propriu cum trece mai usor peste o despartire. Este posibil, de ce nu, ca unii sa treaca prin … laba!

Daca ei se simt bine, de ce sa-i condamnam? Fiecare este liber sa isi aleaga propria reteta… sigur, asumandu-si si consecintele propriei alegeri.

In cazul de fata, tanarul asta merita felicitat pentru sinceritatea de care a dat dovada.

Link-uri sponsorizate

Comments