Care e cea mai mare insulta pentru o grasa? (VIDEO)

louie
Link-uri sponsorizate

Traim in era politicului corect. V-am mai spus – chestia aia care incearca sa le explice oamenilor ca rahatul poate fi apucat de partea mai curata.

Traim timpuri in care trebuie sa avem grija la cuvinte – ceea ce nu e rau – ca nu cumva cineva sa se simta atacat.

In mod cel putin bizar, suntem din ce in ce mai speriati, drept urmare cam orice cuvant ne poate ataca. Asa ca propun sa fim muti :))


Ieri seara am vazut pe Huffington Post o scena din Louie on FX, scena in care Louis C.K. aplica politicul corect intr-o conversatie cu o grasa.

Sa nu imi spuneti ca nu ati avut niciodata o “confruntare” cu o persoana corpolenta… Sa nu imi spuneti ca nu ati avut curiozitati… Doar stiti ce se spune despre grase si urate, nu?

Cica ar ‘compensa in alte parti’.

Dupa ce am urmarit scena din acest filmulet, am inteles ca in cazul persoanelor grase, politicul corect face mult mai mult rau.

Drept urmare, care e cea mai mare insulat pentru o grasa? Sa-i ii spui ca nu e grasa!!!

Daca ii spui ca e grasa, nu ai cum sa o jignesti. Stie si ea prea bine cat cantareste.

Fiecare drum pana la baie este un cosmar. De ce? Pentru ca stie ca sub chiuveta este ascuns cel mai mare dusman al ei – CANTARUL!

Asa ca nu o superi daca ii spui ca e grasa – ea STIE asta!

Daca te manca necuratul si incerci sa aplici politetea fortata, ai pus-o – cum sa-i spui unei grase ca nu e grasa? Esti idiot? Chiar ai senzatia ca nu se uita in oglinda, chiar ai senzatia ca nu stie cum arata?

Stie foarte bine. Eu cred ca nu ar trebui sa fim atat de radicali cu persoanele grase. Ar trebui sa le acceptam si sa nu le mai luam la misto. In definitiv, nu sunt diferite fata de noi la capitolul nevoi umane.

Pentru cei care nu au altceva mai bun decat sa faca misto de oameni, le ofer acest filmulet. Sper ca dupa ce il urmaresc sa se gandeasca de doua ori inainte sa deschida gura.

Link-uri sponsorizate

Comments