Femeile viseaza la bad boys, dar sfarsesc langa nice guys

eu55
Link-uri sponsorizate
Femeile viseaza la bad boys, dar sfarsesc langa nice guys. Este doar o chestiune de timp, o chestiune ce tine de dezvoltare.Ca barbat, atunci cand intri in dezvoltare si incepi sa cunosti femeia… in faza adolescentina, nu prea realizezi de ce Dumnezeu cad fetele in spagat dupa baietii rai (duri)?

Sigur, avand o fata mai degraba de killer decat de papush, pot spune ca mi-am pus de sute de ori intrebarea asta – Oare ce inseamna bad boy?


Ulterior, am gasit cateva caracteristici – sigur, nu ne referim aici la infractori sau interlopi, ci mai degraba la o zona comportamentala, la acel comportament rebel. La asta ma refer cand spun bad boy.

Iar caracteristicile sunt urmatoarele: izolare (nu am avut niciodata vreo problema cu asta, ba chiar mi-a palcut), miserupismul (zona mea de confort), auto-suficienta (hm, aici mi-e greu sa ma pronunt), egoismul (aici spun pas – desi exista ‘martori’ care m-ar putea contrazice) si atitudinea superioara (asta inca mi se reproseaza, desi iar cred ca este o chestiune de fizionomie :)).Pe scurt, cred ca am indeplinit aproape toate caracteristicile bad-boy-ului. Si totusi, am iubit, am vrut relatii si m-am implicat – lucruri contrare ideii de bad-boy.

Cred ca am fost un soi de hibrid! Si totusi, de-a lungul anilor mi-a fost imposibil sa-mi dau seama de ce isi dau fetele ochii peste cap dupa bad-boys?

Zilele trecute am citit un articol interesant despre asta. Cica atitudinea unui bad boy le starneste, le provoaca pe femei.

In dezvoltarea lor, femeile cauta adrenalina, divertismentul si drama. Din pacate pentru ele, realizeaza cam tarziu faptul ca langa un bad boy nu au parte decat de drama – divertismentul si adrenalina durand extrem de putin – adica pana cand apar sentimentele ei.

Cu toate acestea, eu cred ca miza nu este asta. Eu nu cred ca fetele vor de fapt niste baieti rai – ci vor mai degraba sa domesticeasca bestia. Din pacate… daca s-ar fi putut acest lucru, am fi avut lei si pantere in casa, nu caini si pisici…

Eu cred femeile vor de fapt sa se simta puternice. Din nefericire, nu prea poti obtine o viata frumoasa langa un baiat care nu vrea sa se implice, care nu are chef sa iubeasca, ci doar sa puncteze.

Atunci cand iubeste, bad-boy-ul traditional isi pierde titulatura, se transforma intr-un nice guy. El este bad boy tocmai pentru ca nu are treaba cu iubirea.

Tin minte ca profa mea de biologie din liceu ne-a spus o chestie interesanta – ‘baietii care sunt golani in tinerete, sunt cei mai buni soti si tati’. Cu sotul… nu ma pronunt, dar ca tata ii dau dreptate.

Eu cred ca toata treaba asta cu bad boys vs nice guys este o tampenie, este o confuzie a femeilor, o confuzie care nu aduce nimic bun. Sigur, atat fetele, cat si baietii sunt datori sa incerce, sa experimenteze… sa se dezvolte asa cum vor.
Problema apare insa in momentul in care ajungi la o anumita varsta si actionezi ca la 17 ani. Sigur, nu pot sa spun ca am cunoscut o femeie trecuta de 30 de ani care sa isi doreasca un bad boy – adica un barbat pe care sa nu-l intereseze de ea, un egoist, insensibil, auto-suficient.Ba mai mult, cele mai multe iti vor spune – ‘nici nu ma gandesc, nu am nevoie de asa ceva’.

De asta spun ca portia de bad boy se ia in tineretile domnitelor. Un bad boy este o lectie invatata pentru o femeie.Sa fim seriosi, ce femeie vrea sa se simta singura intr-o relatie?Toate aceste clisee tin cumva de evolutie. Indiferent ca vorbim despre baieti rai sau fete rele, astia sunt doar pasi ce apar in evolutia noastra.

In cele din urma, cu cat ne dezvoltam mai mult, cu cat trec anii si ne descoperim, cu cat ne maturizam, cu atat realizam ca ne dorim o viata langa o persoana buna, o persoana pe care sa o iubesti, sa o respecti si langa care sa traiesti frumos.
Iar o viata frumoasa nu poate fi luata in calcul langa o persoana care nu indeplineste aceste calitati.Din pacate, unele persoane – si femei si barbati – isi dau seama cam tarziu ce vor cu adevarat.
Link-uri sponsorizate

Comments