Ipocrizia barbatilor romani – vor femei inteligente, dar balesc dupa maneliste

eu68
Link-uri sponsorizate

Barbatii romani sunt niste ipocriti! Mai ales atunci cand sunt pusi sa participe la sondaje.

Inainte sa-mi sariti in cap, sa ma faceti gay sau tradator, va rog sa-mi dati voie sa va prezint rezultatele unui sondaj realizat de Cult Market Research.

Potrivit rezultatelor acestui sondaj, barbatii romani sunt atrasi de femeile inteligente, cu un aspect fizic placut si care debordeaza de incredere in propria persoana. Asta in conditiile in care Romania ocupa locul 5 in topul celor mai depresive tari din Europa :))

Fie sunt eu diliu complet si nu inteleg nimic, fie cei care raspund la aceste sondaje mint de se caca pe ei.

De ce? Simplu! Lucrez in presa online de mai bine de 7 ani si stiu exact ce se vinde pe NET – SEXUL! Si nu ca arta, ci sexul brut! Pozele cu dive goale, pozele cu bombitele sexy, filmuletele cu tate si cururi. Asta se vinde!

In timp ce sondajele de opinie arata ca barbatii romani o vor pe Wonder Woman – un filmulet cu Loredana Chivu care-si pune piercing in ‘mijareta’ (adica in scorbura) face 6000 de vizualizari… pe ora!

Pai? Ne hotaram si noi putin? Vrem inteligenta si incredere in sine sau silicoane si depresie?

Eu nu tin minte ca presa in general, fie online sau tv, sa faca vreodata audienta cu ‘femeia inteligenta, cu aspect fizic placut si cu o incredere de nezdruncinat in propria persoana’.

Nu vi se pare ca vorbim despre doua lumi diferite?

Mai mult – cica tipurile de femei care au atras privirea in studiul calitativ par a avea principalele caracteristici ale rolurilor de: mama, iubita si prietena, gospodina, sensibila si amuzanta. Exact Bianca Dragusanu! :))

Nu radeti, dar studiul a fost realizat pe un esantion de barbati cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani.

Mie mi se pare extraordinar si deloc surprinzator – atunci cand scriu despre fidelitate – toti urla ca nu e posibila; atunci cand scriu ca barbatii ar trebui sa-si respecte mai mult femeile – apar latrai care ma fac gay; atunci cand scriu ca barbatul ar trebui sa invete sa fie gentleman sunt trimis la curve… iar atunci cand barbatii sunt intrebati ce ii atrage la femei … spun ca inteligenta! Mai sa fie!

Cata complexitate!

Intr-o lume in care accentul se pune pe goana disperata dupa sex, intr-o lume in care nimeni nu mai respecta pe nimeni, intr-o lume in care nimeni nu mai are incredere in nimeni, deci nici in relatii … de casatorii ce sa mai vorbim, barbatii romani vor inteligenta, sensibilitate si femei care sa interactioneze bine cu copiii! Deci… aaa… cum?

Asta este de departe cea mai buna gluma din ultimul timp. Baietii astia care au facut studiul ar fi trebuit sa ma intrebe pe mine ce vor barbatii romani.

Le-as fi pus la dispozitie comentariile de pe blog, sa faca un studiu de caz. Ar fi vazut ca multi, din pacate prea multi, isi doresc doar 3 lucruri de la femeile lor – feed me, fuck si shut the fuck up!

Studiul il gasiti aici

Evident ca exista multi barbati care se poarta ca niste domni, barbati care-si respecta femeile, insa ma indoiesc ca exact pe ei i-au sunat astia de la Cult Market Research.

Link-uri sponsorizate

Comments