Prima laba (VIDEO)

prima laba
Link-uri sponsorizate

Toata lumea da ochii pe spate si se emotioneaza cu gandul la filmuletul cu primul sarut. Ce realizare remarcabila, ce emotie pura… ce misto reclama, ce bine au jucat cei 20 de oameni care erau actori, modele sau cantareti si nicidecum oameni de pe strada.

Rezultatul a fost cel scontat – oamenii au simtit emotie, au rezonat cu ideea, au vazut numele firmei q.e.d – job done. Excelent – 36 de milioane de vizualizari si numarul creste.

Imediat a aparut un alt filmulet, o parodie evident, care se numeste ‘First handjob’ (sau prima laba).

Oamenii astia chiar par adunati de pe strada, iar ideea mi se pare haioasa si la fel de greu de realizat ca si cea cu primul sarut.

Sunt ferm convins ca e greu sa convingi 20 de persoane de pe strada sa se sarute si sa fie si filmate… Ia ganditi-va cum ar fi sa incerci sa convingi 10 femei sa le aplice una bucata ‘laba’ unor barbati necunoscuti, evident, cu butonul de REC pornit?

Imposibil! Si totusi, am zambit cand am vazut acest filmulet. Insa, in acelasi timp, m-am gandit – de ce un sarut starneste atata emotie si o laba nu?

De ce un handjob e ceva nasol? De ce condamna oamenii masturbarea (malahia)? Exceptand bineinteles zona religiosa care este extrem de rigida!

Masturbarea nu este ceva rau si o poti practica si in cuplu. Vorba lui Woody Allen – ‘masturbarea inseamna sex cu o persoana iubita’.

Mai misto este ca atunci cand se petrece in cuplu, masturbarea este sex cu doua persoane iubite. Excelent, nu?

Si totusi, poate imi raspunde si mie cineva de ce un sarut produce mai multa emotie decat o laba?

)

Link-uri sponsorizate

Comments