Presa este o afacere, prostia e prostie. Pitipoance vs moralisti! (Video)

eu989
Link-uri sponsorizate

Nu mai pot cu moralistii astia, cu creponatii care vor sa curete lumea de ‘curve’.

Cum gasesc ei principalii vinovati in toate cele – tabloidele, presa, nenorocitii care profita de naivitatea oamenilor etc.

Okay, intrebare – cine va pune sa dati click pe stirile cu pitipoance?

Traim in niste conditii agresive de piata. Indiferent ca vorbim despre print, online, radio sau tv, totul se masoara in cifre, din pacate. Nu prea mai conteaza din ce faci cifrele alea…

Iar daca o cuconita ca Loredana Chivu, care se ocupa cu… (completati voi linia punctata), se gaureste in pasarica, tabloidele vor furniza acest mega-eveniment, mai ales daca exista si un material video ilustrativ.

Ce fac cei de la tabloide? Il urca, evident. Ce se intampla dupa? Buluceala. Mii de oameni dau click pe video, din dorinta de a vedea si ei o bucata ‘cinstita’ de pasarica.

Ce se intampla sub video? Un alai de moralisti care ii acuza pe cei de la tabloid ca au urcat filmul.

Okay, frana – cine va pune sa intrati in stirea cu pricina? Daca tot sunteti moralisti si sunteti anti-presa tabloida – CE CAUTATI PE SITE-UL TABLOID?

Nu vi se pare un exercitiu crunt de ipocrizie?

Mie da! Si da, recunosc, am si eu dozele mele de ipocrizie. Si eu mai vorbesc despre duduile astea, insa pot sa o fac razand si detasat. De ce? Pentru ca am invatat ce inseamna piata asta.

Cata vreme vor exista oameni care vor urmari asemenea ne-stiri, tabloidele vor continua sa le arunce in ziare si pe net. E simplu!

In momentul in care nimeni nu le va mai accesa, tabloidele vor schimba continutul editorial.

Asa se intampla lucrurile cand lucrezi cu cifre. Sa nu cumva sa aveti impresia ca oamenii care acceseaza stirile cu pitipoance sunt tampiti si agramati. Nu, tocmai asta e smecheria – sa faci trafic pe spatele moralistilor cu diploma!!!

Aia care comenteaza au de cele mai multe ori studii superioare, ca si cei care se uita la emisiunile de noapte – alea cu carne si scandaluri.

De ce se intampla asta? Pentru ca trecand peste moralitate, multi oameni, prea multi, traiesc cu dorinta de a vedea ca altora le merge mai prost. Si mai e o dorinta – sa adoarma in gand cu niste buci ca in filmele porno…

Presa este un business, prostia e doar prostie!


Vezi mai multe din Vedete pe 220.ro

Link-uri sponsorizate

Comments