Iubitorii de rahat

caine
Link-uri sponsorizate

Rahatul este noul trend dupa topirea zapezii. Rahatul este super-starul zilelor noastre, este amprenta care iti zambeste arogant de la nivelul asfaltului asteptand sa-ti inmoi talpa in ea.

Azi voi scrie din nou despre iubitorii de animale. Nu despre toti, pentru ca slava Domnului exista si iubitori de animale civilizati. Azi voi scrie despre nesimtiti – astia sunt prea multi, din pacate.

Azi voi scrie despre acei asa-zisi iubitori de animale care nu strang in urma potailor pe care le plimba in lesa.

Spre deosebire de cainii maidanezi, care dau dovada de bun simt si-si fac nevoile in gradinile blocurilor sau la copac… cainii cu stapan se caca pe strada, fix in mijloc, de parca ar fi strada sau trotuarul lor.

Cainii astia sunt la fel de tarani ca si stapanii lor. Au ajuns la oras si li se pare ca totul li se cuvine.

Drept urmare se caca unde apuca, iar taranii de stapani nu fac nimic, ci trec mai departe.

Si uite asa, in fiecare an, dupa ce zapada se topeste, asistam la un adevarat mozaic de rahat izvorat din sfincterele patrupedelor cu pedigree.

Va dati seama ce oameni educati traiesc printre noi? Pesemne au senzatia ca zapada va distruge rahatul cainilor, din moment ce ei nu se injosesc sa-l stranga.

Si asta in conditiile in care la orice supermarket se gasesc pungute ce pot fi folosite la curatarea trotuarului dupa ce cainele isi face nevoile.

Din pacate, tarani sunt multi si uite asa ajungem ca dupa topirea zapezii sa ne trezim cu trotuarele si strazile bombardare de rahat de caine.

Halal dragoste pentru animale, halal drepturi. Dar eu, in calitate de cetatean platitor de taxe, nu cumva am dreptul sa circul pe strazi nemanjite?

I-as intreba pe acesti pseudo-iubitori de animale ce ar face daca am renunta si noi la WC-uri si ne-am usura direct pe strada sau direct in fata usilor lor? Cum ar fi? In definitiv rahatul e rahat, indiferent ca e de animal sau de om.

Sunt curios cum ar reactiona atunci acesti admiratori de rahat? Oare le-ar placea?

Ca altfel nu inteleg ce cauta in comunitate aceste animale bipede?

Din pacate, nu poti pretinde educatie civica acolo unde nu exista cei 7 ani de acasa. Partea interesanta este ca vad destui iubitori de animale care strang dupa cainii lor si care, la fel ca si mine, stramba din nas cand vad ‘resturile’ lasate de nesimtiti.

Ar fi interesant ca iubitorii adevarati de animale sa incerce sa le explice si taranilor ca pe strazile noastre mai circula si copii si ca rahatul de caine nu miroase a trandafiri.

Eu stiu sigur ca taranii nu pot fi educati si ca nesimtirea e nesimtire, insa jur ca daca i-as prinde i-as amenda sa le sara basca din cap.

Foto Credit: Flickr.com

Link-uri sponsorizate

Comments