Cand printesele intra in greva (VIDEO)

printese
Link-uri sponsorizate

Printesele au intrat in greva! Gata, s-a terminat cu povestile de dragoste Disney.

Pana aici! Ce printi? Ce saruturi? Ce happy endings? Nu domnule, printesele s-au saturat de dragostea adevarata si isi declara independenta.

Ajunge! Pana aici!

Ar fi bine sa intelegem ca si ele sunt oameni si ca pot functiona pe picioarele lor.

Ajunge!

Prea multa gargara! ‘I am who I am… I don’t need a man’

Ei bravos, asta ne mai lipsea, feminism de butic.

Un manifest care este profund anti-femeie. Da, puteti sa radeti cat vreti, insa genul asta de manifest agresiv nu face altceva decat sa indeparteze femeia de barbat.

Din partea noastra nu veti vedea niciodata un film cu mesajul ‘We don’t need women’. Niciodata!

Okay, sunt de acord ca femeile nu trebuie sa stea sa astepte printul pe cal alb, barbatul care sa le scoata din saracie. Perfect de acord cu asta. Nimic rau pana aici…

Insa genul de mesaj ‘I am who I am … I don’t need a man’ este absurd. Il vad in din ce in ce mai multe forme de manifestare si ma inchin cu ambele maini.

Femeia si barbatul au fost facuti sa traiasca impreuna, nu separat. Femeia si barbatul nu sunt dusmani, ci parteneri.

Atat femeile, cat si barbatii sunt flori ale iubirii, iar impreuna fac adevarate minuni. Nimic nu este mai frumos decat o femeie si un barbat care se iubesc – si care reusesc sa-si mentina iubirea cat mai mult timp posibil.

Separat, ei sunt doar niste animale sexuale, anxioase, terne, deprimate, seci. Asta vreti?

Poate ca par demodat, sau visator, sau penibil, sau cum vreti sa-mi spuneti, insa cred ca tarie in iubirea dintre barbat si femeie.

Iar cei care alimenteaza razboiul dintre sexe, complet inutil, chiar si in gluma, nu numai ca nu cred in iubire, insa nici nu au cunoscut-o vreodata.

Din punctul meu de vedere, mesajul corect al grevei printeselor ar fi asa – I am who I am, now I need a man. Doar in momentul in care intelegi cine esti ai nevoie cu adevarat de barbat. Valabil si de partea cealalta.

Link-uri sponsorizate

Comments