Razi ca proasta la p**a!

penis
Link-uri sponsorizate

‘Razi ca proasta la p**a!’ O vorba pe care am auzit-o inca de mic copil si pe care am inteles-o mai tarziu.

Prima reactie a fost ‘cum adica sa razi la p**a? De ce sa faci asta?’

Mai tarziu, mi-am dat seama ca vorba asta are sens.

Activez in zona muzicala de 20 de ani – cu pauze bineinteles, in presa de 17 (fara pauze), apar la tv in tot felul de emisiuni de prin 1999, deci am avut ocazia sa intru in contact cu o gramada de oameni (cateva mii), pe diverse paliere de dezvoltare personala.

Acum pot spune fara sa gresesc (marja de eroare nu sare de 3%) ca vorba asta are sens. Exista femei care rad ca proasta la p**a! Nu stiu ce li se pare atat de amuzant, nu stiu ce le starneste aceasta reactie aproape incontrolabila, insa ele rad. Cand o vad sau aud cuvantul… rad!

Ai senzatia ca aud o gluma buna sau ceva… Rad pur si simplu! E suficient sa te uiti la un show tv de seara unde sunt invitate pocnitori sexy si vei vedea ce inseamna ‘razi ca proasta la p**a’ in momentul in care se pronunta cuvantul magic – S.E.X!

Okay, sunt de acord ca sexul e fun – o femeie m-a invatat asta (si are dreptate) – insa nu atat de fun incat sa razi cu gura pana la urechi.

Am vazut divutze razand ca proasta la p**a, jurnaliste razand ca proasta la p**a sau femei normale facand acelasi lucru.

Spre exemplu, la Nymphomaniac 1, in momentul in care pe ecran au aparut mai multe penisuri, doua fete din sala au inceput sa rada. Da, fix ca proastele la p**a! Oare nu isi dau seama de chestia asta?

Mi se pare fascinanta vorba asta, asa cum mi se par fascinante proastele. Daca le spui ‘p**a’ – rad cu pofta, daca le spui ‘te fut’ – zambesc complice si ochii lor parca indica numere, dar daca le spui – ‘esti proasta’ – se vor supara crancen si iti vor spune ‘du-te-n gatu’ ma-tii’! Si totusi, ele rad ca proasta la p**a!

Nu e interesant? Iata ca penisul sau p**a – pentru persoanele mai directe – are aceasta capacitate de a starni zambetul anumitor femei.

Tinand cont de faptul ca rasul face bine la sanatate, as spune ca proastele stiu ele ce stiu. In definitiv, ce sens are sa te uiti urat la p**a?

Si totusi, p***a nu are acelasi efect. Daca l-ar avea, atunci ar exista si vorba – razi ca prostul la p***a!

Or, din moment ce nu exista, inseamna ca prostul nu rade la p***a, ci doar o fute!

Link-uri sponsorizate

Comments