Neam saturat de curve!

eu32
Link-uri sponsorizate

Ne-am saturat de curve!

Natiunea fierbe! Netul e plin de posturi ilustrare cu poze cu Bianca Dragusanu, Cruduta, Loredana Chivu, Tonciu – fetele lor fiind taiate cu x-uri rosii etc…

Aceste ‘mandre’ vlastare, crescute pe cub in cluburile tarii si tunnate pe sticla posturilor tv… au devenit un adevarat subiect national.

Ne-am saturat de curve, urla natiunea! Vulgul fierbe! Ce zumzet, ce revolta…

Intrebarea este – cine va obliga sa va uitati la ele? Cine va obliga sa va uitati la Capatos, Maruta, Gherghe, Madalin Ionescu si alte emisiuni de gen?

Asta inseamna televiziune pentru voi? Nu aveti alternativa?

‘Da, dar sunt si pe net si in ziare, sunt peste tooooooooooooot’ – veti replica. Si? Cu ce va supara? Cu ce va deranjeaza?

Credeti ca eu nu vad toate posturile astea despre Bianca, Andreea Marin etc? Adica eu, care am lucrat in zona asta 17 ani pana am ajuns sa ma scarbesc, nu fac scandal, nu ma revolt – desi stiu cum se fabrica toate rahaturile astea care vi se vara zilnic sub ochi – si o faceti voi?

V-ATI SATURAT DE CURVE? FOARTE BINE, ATUNCI FUGA LA BIBLIOTECA, TEATRU, FILM, PLIMBARE ETC… IESITI DIN CASA DACA V-ATI SATURAT DE CURVELE DE LA TV!!!

Acolo nu sunt curve. Ma rog, sunt, dar nu cred ca vreti sa le faceti vizite…

Ce va opreste sa inchideti televizorul si sa iesiti din casa? Oare nu cumva ipocrizia si setea de barfa? Oare nu cumva setea de a vedea ca altuia ii merge mai prost?

Cum se face ca multi dintre cei care urla cu o superioritate bolnavicioasa ca ‘nu se uita la tv’ stiu perfect cine e Bianca Dragusanu? Cum se numeste asta?

Da, ati ghicit – IPOCRIZIE in stare pura.

V-ati saturat de curve? Okay, incepeti o dieta de cultura. Nu e greu deloc, trebuie doar sa vreti.

Intrebarea este – chiar vreti?

Link-uri sponsorizate

Comments