Facebook – teasing online pentru fucking offline

facebook
Link-uri sponsorizate

‘E penibil sa agati pe Facebook’ si ‘Unii au senzatia ca mai pot agata pe Facebook’ – sunt doua replici pe care le-am citit in ultimele zile.

Prima ii apartine unui barbat, iar a doua unei femei. Ambele bat in aceeasi zona – Facebook-ul e ceva naspa, superficial, de evitat, atunci cand vrei sa cunosti pe cineva.

Oare?

Eu nu cred ca Facebook-ul este ceva rau. O retea de socializare te ajuta sa cunosti oameni rapid, sa comunici cu ei si, de ce nu, sa si agati daca exista contextul pentru asta.

Haideti sa nu o mai dam de cires – Facebook-ul este un imens SEXBOOK!

Nu stiu daca s-a facut o statistica, insa majoritatea relatiilor cred ca incep pe Facebook.

O ciupeala, un like, apoi un ‘multumesc’, ‘buna, ce faci?’… alte 3-4 etape de discutii despre tine, 2-3 aluzii sexuale, o glumita… si gata, atractia s-a rezolvat, mai ales ca in timp ce discuti cu o persoana online poti sa-i faci anamneza vizuala – o poti vedea imbracata full year – de la pufoaica de iarna si pana la costum de baie – ii poti vedea liniile fara niciun efort.

Sa nu fim naivi, nu e nimic rau sa cunosti o persoana online. Este primul teasing pentru ceea ce urmeaza offline – sigur, daca se ajunge la asta.

In momentul in care accepti o intalnire face tot face, deja accepti ca lucrurile pot merge mai departe sau se pot opri dupa prima cafea.

Nimeni nu iti baga pe nimeni pe gat, iar daca persoana care era funny online se dovedeste a fi boring in viu, nu te obliga nimeni sa ajungi in pat cu ea.

Daca ar fi sa ma gandesc la relatiile si aventurile din ultimii 4 ani – de cand am redevenit burlac – toate au inceput pe Facebook. ‘De aia nici nu au tinut’ – vor rade unii.

Se prea poate. Cu toate acestea, au inceput pe Facebook si au continuat in pat, pe strazi, in parcuri, etc… Unele frumos, altele nu… ca in viata.

Daca ar fi sa ma iau dupa replicile de la inceputul acestui text, as spune asa – ‘Ma cheama Vulpescu si sunt un penibil! Un superficial care agata si se lasa agatat pe Facebook!’

Nu voi spune asta. Si stiti de ce? Pentru ca nu conteaza unde agati – ca e club, ca e biblioteca, ceainarie, cafenea etc…

Persoana care ti se potriveste poate aparea de oriunde.

Totul tine de modul in care facem alegeri si de paternul in care se afla fiecare dintre noi.

De aceea, in aceste vremuri in care timpul pare ca se scurge mai repede in clepsidra vietii, Facebook-ul este teasing online pentru fucking offline!

Iar daca se lasa si cu iubire… cu atat mai bine.

Link-uri sponsorizate

Comments