To gay or not too gay?

1424438_760652363948723_1671743019_n
Link-uri sponsorizate

In sfarsit m-am gandit sa scriu despre homosexualitate. Unii o considera deviatie, altii boala, altii pur si simplu spun ca vorbim despre oameni care s-au nascut altfel.

Indiferent de variante, homosexualitatea exista! Nu o mai putem nega, iar infierarea ei mi se pare stupida.

Traind intr-o tara care nu are o traditie in aceasta zona, o tara care a fost ingradita in niste convigeri socio-religioase fixe, ura anumitor persoane fata de gay poate fi inteleasa, insa doar pana la un punct.

Dupa parerea mea, homosexualitatea nu reprezinta o amenintare sociala nici in Romania si nici aiurea pe planeta, iar fanaticii Apocalipsei isi pun degeaba mainile in cap.

Homosexualitatea exista dintotdeauna si nu mi se pare ca specia umana respira greu. Din contra, suntem deja 7 miliarde de oameni pe planeta si cifra pare a fi in crestere.

Asa cum scriam si ieri, homofobia mi se pare ca tine putin de manelismul intelectual si de o frica nejustificata.

Majoritatea celor care sunt anti-gay invoca niste motive absolut stupide, de multe ori ilogice.

Familia traditionala are de suferit!

Aparatoriii Bibliei ar trebui mai intai sa-si faca griji de familia traditionala prin prisma numarului in crestere de divorturi si nu prin prisma existentei homosexualitatii. Eu sunt pro-parteneriat civil intre gay si lesbiene. Nu vad o problema cu asta. Mai departe, daca e okay sau nu sa intre in Biserica sa se cunune, ii las pe preoti sa decida, nu e treaba mea. Cat despre ‘familia e compusa din barbat si femeie’ – asta s-a schimbat deja in Franta.

Copiii au de suferit

Toti homofobii pe care i-am cunoscut isi faceau griji vis-a-vis de copii si viitorul acestora. Iar cei mai multi dintre ei nu aveau copii. Funny nu? Ba mai mult, cineva – un fost prieten – chiar mi-a spus – ‘ce te faci daca un gay se da la copilul tau’? I-am raspuns foarte calm – in primul rand copilul meu va cunoaste ce inseamna homosexualitatea. 2. Fiind educat va putea sa spuna NU intr-un mod cat mai diplomatic posibil. E simplu! Nici macar un motiv de panica. In plus, sunt tata de fetita. Si daca ar fi lesbiana ce as face? As iubi-o mai putin? As bate-o cu pietre? Nu, as iubi-o la fel de mult. Asa ca asta cu educatia copiilor pica din start. Mofturi de doi lei pentru oameni cu prea mult timp liber.

Se tem ca vreun gay se va da la ei

Nu mi s-a intamplat niciodata si stiti de ce? Pentru ca homosexualii stiu sa-i ‘miroasa’ pe cei care au zona asta dezvoltata, chiar daca si-o reprima. Chiar cred in chestia asta. Asta e si motivul pentru care niciodata nu s-a dat vreun gay la mine. Pe fruntea mea scrie mare cat o zi de post – I like pussies, asa ca nu am de ce sa ma tem. In plus si daca s-ar intampla, nu sunt animal, ci om inteligent si suficient de diplomat incat sa spun ‘nu, multumesc’. Tine de un bun simt elementar. Asa ca cei care se tem sa nu fie abordati de gay e posibil sa aiba o homosexualitate reprimata…

Specia e pe cale de dispartie

Alta enormitate pe care am tot auzit-o. Ce sa ne facem cand ne plictisim? Ne gandim la specie si ne facem griji pentru ea. Ce sa zic, si in Roma si Grecia antica existau homosexuali si nu mi se pare ca de atunci incoace specia a avut o problema sa evolueze. Repet, suntem 7 miliarde. Asa ca homosexualitatea nu are cum sa afecteze specia in vreun fel. E o problema complet falsa – chiar daca prozelitismul exista. (si cu care nu sunt de acord).

Nu au voie sa aiba copii

Iar mi se pare o tampenie. Lumea geme de copii abandonati. De ce s-ar gandi cineva ca un cuplu gay (femei sau barbati) nu ar putea creste un copil cu iubire? De unde pana unde prostia asta cum ca un copil crescut de gay va fi la fel? Chiar nu cred asta. Ce faceti? Ii preferati la orfelinat? Eu nu!

Sunt doar cateva motive invocate de homofobi. Din punctul meu de vedere nimeni nu are dreptul sa judece orientarea sexuala a altuia sau practicile sexuale ale altuia.

Sigur ca paradele gay mi se par niste manifestari ieftine, dar ele nu ii reprezinta pe toti homosexualii.

Dupa parerea mea, e loc sub soare pentru toata lumea, indiferent de orientarea sexuala.

Link-uri sponsorizate

Comments