Materialistele nu sunt curve, ci doar triste

eu45
Link-uri sponsorizate

Materialistele nu sunt curve, ci doar triste. Da, stiu, exista aceasta gandire populara cum ca femeile care sunt interesate de barbati potenti financiar – ca despre potenta organica nu se vorbeste pentru ca nu conteaza – ar fi de fapt niste curve fara scrupule.

In realitate, lucrurile nu stau tocmai asa. Si aici vreau sa ma refer la materialistele de ‘imprumut’ si nu la cele care provin din familii extrem de bogate si care isi cauta in mod evident parteneri de acelasi statut.


Nu, aici vorbim despre ‘cenusaresele’ care se indragostesc de printii puternici, despre fetele care spun ca nu ar umbla nici moarte cu baieti saraci (show-bizz-ul e plin de asemenea exemple), chiar daca ele au cunoscut saracia lucie.

Asta e de fapt si ideea – ele fug de ceea ce cunosc, pentru ca stiu ca zona aia le deprima, le intristeaza.

O vorba spune ca atunci cand o femeie vrea sa-si creasca stima de sine, umbla la imagine.
Asta fac si aceste Cenusarese – isi cresc stima de sine, crescand-o in acelasi timp pe cea a barbatilor potenti financiar cu care se combina. Este un joc win to win!

Daca le intrebi, majoritatea iti vor spune ca se simt atrase de personalitatea lui puternica. Mai mult, atunci cand se mandresc cu cadourile primite – bijuterii, haine, gadgeturi, vacante sau masini – ele urla in gura mare ca toate aceste dovezi materiale sunt dovezi de iubire.

In realitate, vorbim despre dragoste narcisica pura si practic ele chiar daca se jura ca se simt iubite, stiu clar faptul ca se simt de fapt valorizate.

Atunci cand isi dedica intreaga viata modului in care arata si stilului de viata exagerat, opulent, ele nu se simt iubite, ci adecvate.

De ce? De unde vine asta? Din copilarie! Nu faceti ochii mari. Majoritatea Cenusareselor au crescut simtindu-se nesemnificative, neimportante, inutile sau au avut parte de iubire conditionata.

Drept urmare, ele vor face aproape orice pentru a evita acea zona care le face sa se simta inutile si nesemnificative, chiar daca stiu ca ar putea fi nevoite sa indure umilinte. Si, de cele mai multe ori, indura destule…

Aceste femei nu se indragostesc de oameni, ci de aparente. Aparentele sunt cele care conteaza pentru ele.

Asta e si motivul pentru care atunci cand Fat Frumos intampina o hiba financiara, Cenusaresele zboara rapid in bratele urmatorului Fat Frumos.

Ele sunt femei care au un standard impus fix, peste care nu trec, femei pe care nu le intereseaza iubirea, ci doar aparentele, acele aparente care le mentin ridicata stima de sine.

In concluzie, materilistele nu sunt nici pe departe curve, ci niste femei triste, niste femei care stiu ca depind de aparente.

Fara aceste aparente, ele ar fi niste suflete macinate de suferinte crunte, niste firi depresive fara niciun fel de orizont. Si totusi, e tare trist atunci cand realitatea e coafata de superficial.

Practic, ele sunt constiente ca va veni si momentul in care coafura nu va mai rezista. Iar momentul ala poate veni oricand!

P.S.: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata  -Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments