Sexul de adio – sau cum sa te minti ca te va tine minte

sex
Link-uri sponsorizate

Ador femeile. V-am spus asta? Ei bine, ma repet – ador femeile, iar cele care imi citesc textele sunt senzationale. Mai mult, imi si propun idei.

Sexul de adio este una dintre ele. Mi se pare interesant si funny in acelasi timp subiectul.

Am vazut destui barbati – unii in mod bizar chiar dau sfaturi despre sex pe net :)) – spunand non-salant – ‘am fost inselat, dar cand a venit la mine am facut dragoste cu ea ca sa ma tina minte’.

In fata unui asemenea cocosim nu pot decat sa zambesc. Imi e clar ca cel care emite o asemenea tampenie nu numai ca nu stie cum functioneaza o femeie, ci se minte singur cu spectatori.

De ce? Pai sa o luam logic – faptul ca esti posesorul unui organ (de dimensiuni variabile) nu iti ofera automat un loc in primul rand al sufletului unei femei.

Un barbat care stie cum functioneaza o femeie este constient de faptul ca pentru ea conteaza si sexul, insa nu este esential. Ma rog, pentru unele conteaza mult sexul, insa, in general, femeile functioneaza pe simtire si nu pe pulsional.

Mai mult, daca femeia cu care traiesti a ajuns sa te insele, inseamna ca nu ai fost deloc zmeul zmeilor in pat.

Sa fim seriosi, femeia cu care ai avut o relatie nu a poposit in bratele unui alt barbat, ci si in penisul lui. Asa ca las-o moale cu performantele, ca mai judecam si noi. :p

Acum sa revenim la sexul de adio! Dupa parerea mea, sexul de adio este o pacaleala frumoasa pentru unii barbati. Mie sincer mi se pare inutil. Pe bune, daca am decis sa ne despartim inseamna ca am constientizat faptul ca lucrurile nu mai functioneaza. De ce sa ne mai chinuim in asternut?

Drept urmare, din punctul meu de vedere, sexul de adio poate sa o faca sa te tina minte intr-o singura ipostaza – atunci cand e cu finalizare, iar finalizarea tipa dupa 9 luni. Dar atunci o dam in sex de razbunare, iar tu te transformi in boul vietii ei. Ca sa nu mai spun ca urmeaza sa si platesti pentru “amintirile alea”.

Cum poti crede ca te va tine minte cand ea a decis ca nu mai vrea sa fie cu tine? Oare ce doza de naivitate poti avea?

In plus, chiar vrei sa ramai in amintirile ei ca “o p**a”? Atat? Doar atata poti? “A, a fost unul, era o p**a… La pat era bun, dar in rest nu aveai ce sa faci cu el”. Asa? Asta e ceea ce te face fericit? Statutul de vibrator? Bravos!

In fapt, cel care spune “i-am tras-o ca sa ma tina minte” nu a vrut decat sa-i stearga femeii din minte amintirea celui cu care a fost inselat.

O simpla manifestare de orgoliu prostesc. In momentul in care o femeie te-a inselat nu mai are niciun sens sa mai demonstrezi ceva – NU MERITA!

Asa cum nici sexul de adio nu merita! Parerea mea!

Link-uri sponsorizate

Comments