Penisul – cel mai bun prieten al barbatului

1470479_757746387572654_950238054_n
Link-uri sponsorizate

Penisul este cel mai bun prieten al barbatului! Stiu ca vor aparea ‘glumeti’ care vor spune ca mi-o frec, insa cred ca nu exista un prieten mai bun.

De ce? Pentru ca penisul tau este mereu acolo. Este o reciprocitate care asigura o buna functionare a relatiei – daca ai grija de el si el va avea grija de tine. E simplu!

E o relatie care functioneaza in depline conditii de fair-play! In rest, nu poate exista un prieten mai bun. Sa fim seriosi, pe parcursul vietii cati prieteni de nadejde ai? Care sa sara pentru tine la orice ora?


Ori penisul sare pentru tine chiar si atunci cand nu il rogi si nu are cum sa fuga de tine :)). Suntem animale sexuale, intreaga noastra viata graviteaza in jurul sexului, oricate carti citim, oricate diplome adunam si oricat de buni suntem in domeniul nostru de activitate.

O vorba inteleapta spune ca daca dragostea nu merge, nimic nu merge. Asa si cu penisul – daca el nu functioneaza, nimic nu functioneaza. E un mare adevar.

Si totusi, nu inteleg de ce ne este atat de greu sa acceptam aceasta relatie de prietenie la masurile ei reale?

De ce unii dintre noi trebuie sa minta, sa exagereze dimensiunile celui mai bun prieten? De ce trebuie sa-l maresti? Ce sens are sa-l pui in situatii jenante?

Cum ar fi ca la un moment dat sa-ti raspunda la fel si sa te lase vraiste fix in mijlocul evenimentelor? Ti-ar placea sa te trezesti cu imaginea flasca a propriului prieten?

Da, doamnelor, puteti rade cat vreti, insa penisul este cel mai bun prieten al barbatului. Nu va speriati de barbatii care-si iubesc si apreciaza propriul penis.

Invatati sa-i iubiti la randul vostru. S-ar putea sa ajungeti sa le iubiti si voi penisul, sa devina si prietenul vostru si atunci veti vedea ce inseamna doi prieteni fericiti.

Link-uri sponsorizate

Comments