De ce vor barbatii femei frumoase?

beauty
Link-uri sponsorizate

Este o intrebare pe care si-o pun multe femei. Am intalnit-o de multe ori de cand am inceput sa scriu pe blog.

Si, de foarte multe ori, femeile spuneau ceva de genul – ‘sunteti niste superficiali… Cautati doar femei frumoase si proaste’.

Okay, lucrurile nu stau tocmai asa. Sa fim seriosi, barbatii sunt vanatori, iar femeile sunt multe. Deci razboiul nu se duce in tabara noastra!

Femeile stiu foarte bine acest lucru, insa prefera sa arunce pisica peste gardul nostru, acuzandu-ne de superficialitate, in loc sa recunoasca razboiul rece in care sunt angrenate zilnic… INTRE ELE!

Ele ne acuza de superficialitate insa, in tot acest timp, cunosc perfect jocul seductiei – poarta haine de culoare rosie, stiu cum sa se machieze, isi descopera anumite parti ale corpului etc.

Ori pentru ce fac toate lucrurile astea? Ati ghicit! Pentru a obtine un partener din aceasta oferta limitata.

Haideti sa dam cartile pe fata – in jocul seductiei nu exista reguli si femeile sunt capabile sa apeleze la orice truc pentru a-si atinge obiectivul.

De ce vrem noi femei frumoase? (nu a zis nimeni ca toate femeile frumoase sunt si proaste) Si aici nu ma refer neaparat la modele sau la bombe sexy, ci la femei atractive?

Pentru ca ele ne fac fericiti si implicati! Nu radeti, este dovedit stiintific. Potrivit unui studiu realizat in Texas, in viziunea barbatilor, cheia unui mariaj fericit o constituie nivelul de atractivitate al partenerei si nu alti factori.

Potrivit acestui studiu, barbatii care au sotii atractive se declara fericiti si sunt mult mai implicati. De ce? Pentru ca se considera norocosi ca au langa ei o asemenea femeie.

Drept urmare, ei nu au nici cel mai mic gand sa-si pericliteze relatia. Acelasi studiu a aratat faptul ca barbatii care sunt mai atractivi ca sotiile lor sau care nu au sotii atractive sunt mai putin implicati in casnicia lor.

Pentru a vedea foarte clar diferentele dintre barbati si femei, va dau o veste pe care o luati cum vreti – in cazul femeilor, nivelul de atractivitate al barbatului lor nu are nicio legatura cu fericirea casniciei.

Ei? Si acum mai spuneti ca suntem la fel?

Link-uri sponsorizate

Comments