Size matters? Pentru cine?

eu32
Link-uri sponsorizate

Marimea conteaza – este titlul care ghilotineaza pantalonii tuturor barbatilor. Cand vezi un astfel de articol dai repede click pentru a afla cam cum stai.

Nu stiu de unde vine isteria asta a barbatilor si neincrederea in propriul penis? Dragul meu, il ai, e al tau si nu prea ai ce sa mai modifici. Asa ca de ce sa te cramponezi de marime? Nu mai bine pui mana si inveti sa il folosesti cum trebuie?

Size matters? Cred ca de fapt este o problema strict masculina. Daca le intrebi pe femei, vei obtine o tona de raspunsuri precum – “nu, nici vorba, pe mine ma intereseaza sufletul”, “nu, nu e important pentru mine, daca e om bun” etc…

Este greu sa iti dai seama cine spune adevarul si cine mananca bors, visand la penisuri de 25 cm in timp ce-ti spune ca vrea iubire pura.

E greu sa contrazici o femeie in aceasta privinta. Aproape imposibil. Si chiar nu am auzit prea multe femei care sa spuna – ‘da frate, mie imi place mare, cea mai mare’. Ba mai mult, am intalnit destule femei care spuneau ca sunt pe format ‘mare’ si de fapt erau normale.

Din punctul asta de vedere, femeile au o oarecare diplomatie si, mai mult decat atat, stiu sa se plieze pe situatie.

Iar corpul le ajuta – in primul rand vaginul este elastic deci se poate mula pe mai multe marimi fara probleme.

Sigur, sunt si femei ‘stramte’ care nu au ce sa faca cu marimi de la 20 in sus. Eventual sa se pozeze cu ele si apoi sa le dea drumul… ca la peste.

Pe langa elasticitatea vaginului, o femeie desteapta invata sa stranga. Ori in momentul in care lucreaza la tehnica, se poate descurca si cu 12 si 20 de cm.

Slava Domnului exista pozitii si pentru penisuri mici… asa ca panica masculina poate fi evitata.

Cred ca problemele apar la penisuri mai mici de 12 cm. Cred ca acolo se poate aplica ideea de size matters, pentru ca sub 12 intra deja la mic. In rest, consider ca este o manie a masculilor si un subiect de intense mistouri pentru femei.

Sunt ferm convins ca un penis mare este apreciat de femei si asta din cauza ca denota potenta si putere.

Astea atrag. Insa, in realitate, nu cred ca femeile pun prea mare pret pe asta, asa cum sunt convins ca pot suplini prin tehnica o lipsa de 2-3 cm.

Nu stiu ce vor spune femeile dupa ce vor citi acest articol insa as incheia asa – size really matters, but not the size of your penis, but the size of her brain!

P.S.: Un barbat sigur pe el are un prieten excelent in propriul penis, indiferent de marime.

Atunci cand nu te potrivesti cu o femeie nu trebuie sa dramatizezi.

Nu intotdeauna gasesti teaca potrivita pentru pistolul tau.

Unele sunt mai mari, altele mai mici… trebuie doar sa constientizezi faptul ca nu te potrivesti cu toate femeile.

Link-uri sponsorizate

Comments