Femeia kilometraj – curva sau exploratoare ghinionista?

eunou2
Link-uri sponsorizate

Barbatii poarta in ei un misoginism pe care nu il inteleg. Ma rog, unii barbati, nu toti. Eu ma voi referi in continuare la acei misogini care condamna femeile experimentate.

Sunt sigur ca ati auzit de nenumarate ori formulari precum – ‘femeia care a avut mai multi parteneri e o curva’, ‘e second hand, are nevoie de vulcanizare’, ‘are kilometrajul dat peste cap’, ‘e o golanca’, ‘e o curva careia ii place p**a’ etc..

Intrebare – si daca ii place p**a ce?… E ceva nasol? Astia sunt barbatii care au fost crescuti de parinti rigizi, de parinti care, la randul lor, au crescut la fel. Sunt barbati care sunt ingusti in crestere si convingeri, oameni care duc mai departe adevarate otravuri ce distrug totul in jur.


Ei au fost invatati ca femeia trebuie sa fie o oita ascultatoare, devotata, o fiinta obligata sa moara langa masculul care a deflorat-o. Ea nu are dreptul sa-si exploreze trupul si trebuie sa-ri respecte indatoririle conjugale fara sa comenteze. Ce oameni tristi, ce oameni otraviti de aceste convingeri aberante.

Din cauza acestor oameni femeile au invatat sa minta, au invatat sa disimuleze. Din cauza acestor moralisti de duminica, in stare sa ucida femeia cu pietre daca indrazneste sa ‘ridice coada’, din cauza acestor indivizi ce dau dovada de medievalism mental.

Din cauza lor auzi celebrul text – ‘vai draga, tu esti al treilea. Dar sa stii ca esti cel mai tare. Aia dinainte au fost naspa’ – este o mangaiere iluzorie a ego-ului, o masturbare cu manusa de azbest, o minciuna teribila care ii incanta doar pe prosti. Pardon, pe ‘barbatii’ care sunt barbati :))

Oare ce ar face acesti moralisti daca ar afla adevarul? Daca ar afla ca vaginul mult-respectatelor lor sotii a primit mai multe vizite decat zilele de concediu pe care le au ei anual? Si-ar taia venele? Nu, cred ca le-ar lua lor capetele.

Nu am sa inteleg niciodata de ce tu, ca barbat, ai voie sa vizitezi oricate vai umede, in timp ce ele sunt condamnate sa moara fara grade de comparatie? Ce-i cu prostia asta? Si, bineinteles, aici ma refer la femeile normale si nu la proletarele inregimentate in sistemul carnal.

De ce o femeie care are spre exemplu 10 sau 20 parteneri in buchetul vietii trebuie sa fie curva? Ea nu are dreptul sa incerce, sa isi caute persoana cu care sa rezoneze? Ea nu are dreptul sa invete, sa experimenteze?

Doar niste tampiti cauta virgine, niste indivizi cu creierul inert care nu au pic de incredere in fortele proprii. Ei vor sa fie pedagogi tocmai pentru ca au fost niste elevi care s-au zbatut in mediocritate.

Ei fug de femeia experimentata, ea ii sperie, tocmai pentru ca nu vor sa se afle ca de fapt nu sunt nici pe departe atat de mari barbati precum lasa sa se vada.

Drept urmare, dupa parerea mea, o femeie care are parte de mai multi parteneri nu este nici pe departe o curva, ci mai degraba o exploratoare ‘ghinionista’.

Voi ce parere aveti?

Link-uri sponsorizate

Comments