Femeia adevarata o apuca cu servetel

servetel
Link-uri sponsorizate

Plecand de la avalansa de descrieri ale femeii adevarate, imi permit si eu una, avand la dispozitie curentele de opinie pe care le vad aproape zilnic la subiectele despre sex.

Femeia adevarata fuge de sex, pentru ea sexul este ceva obscen, scarbos, urat… Nu, ea face dragoste, doar dragoste, intotdeauna.

Ea niciodata nu a facut sex, de altfel cred ca nici nu stie ce inseamna sexul.

Ea a sarit peste nevoia de baza, pur umana, direct la nevoia de iubire. Pana si Maslow i-ar trimite o diploma cu felicitari pentru modul in care a reusit sa dejoace dezvoltarea umana si sa-si elimine instinctele.

Femeia adevarata nu se murdareste pe maini nici macar cand face oral din dragoste – drept urmare o apuca cu servetel :))

Femeia adevarata face dragoste! Iar atunci cand faci dragoste nimic nu e imoral. Asta inseamna ca daca faci sex total cu un individ pe care il apreciezi fizic e nasol, iar daca faci dragoste totala cu o persoana pe care o iubesti este cu totul altceva.

Ideea e urmatoarea – daca urmaresti ambele acte, filmate si fara sonor – ghiciti ce doamnelor adevarate – nu exista diferente!

servetel

Link-uri sponsorizate

Comments