Iubim si uram in functie de gradele de supunere

dragosteura
Link-uri sponsorizate

‘Te iubesc!’ ‘Esti cel mai mare jeg, un infect, o nenorocire!’

Par opuse, insa daca te uiti mai atent la propriile experiente de viata vei vedea ca cele doua extreme au ceva comun – nivelul de supunere.

Atunci cand esti bun, implicat, ascultator si faci ce ti se spune, deci esti supus – esti ‘idealul’, esti ‘MASCULUL’, Taurul, ti se spune ca esti “cel mai bun amant din viata mea”, esti ‘perfect, funny, dragutz, iubibil’.

E suficient sa dechizi putin ochii si sa incepi sa reactionezi, non-agresiv, ca lucrurile sa inceapa sa scartaie – ‘esti un actor prost’, ‘ai pacalit’, ‘esti cam moale’, ‘nu mai esti cel de care m-am indragostit’, ‘am avut altii mai buni ca tine’, ‘deja ma plictisesti’, ‘esti chiar rau, cum de ai reusit sa ma pacalesti pana acum?’, ‘du-te dracu’ de nemernic’…

Ring your bell? Cam asa se masoara iubirea la anumite persoane. In functie de nivelul de supunere. Este vorba despre iubirea egotica, despre iubirea falsa si nu despre sentimentele adevarate.

Incearca sa-i spui unei femei care este dominata de ego sa se abandoneze in bratele tale.

‘Da ce draga, m-am tampit? Vrei sa sufar? Pai ce garantie am eu ca nu pleci? O sa-mi las oricum cateva usi deschise”.

Trist, dar adevarat! De ce? Pentru ca oamenii habar nu au sa iubeasca si, din pacate, prea putini vor sa invete, preferand sa fie mincinosi, ascunsi… rai.

dragosteura

Link-uri sponsorizate

Comments