Sex cu fosta! Sau cum sa treci de la must la otet?

1422701_749398088407484_1238402442_n
Link-uri sponsorizate

Nu pot sa spun ca ma dau in vant dupa pasii inapoi. Eu ma bazez pe principiul ce a fost … a fost, deci nu are sens sa te mai intorci.

Asta e si motivul pentru care nu mi pare ceva fun sa faci sex cu o fosta. Mai ales daca relatia s-a incheiat tensionat.

Da, stiu, suntem animale comode si, de multe ori, preferam cararile deja batute in locul desisurillor pline de necunoscut.

Si totusi, ce sens are sa te intorci? Aici ma refer la foste cu care ai avut relatii si nu la partenere de sex. Ce avantaje poti avea de la o astfel de decizie? Okay, am inteles – SEX! Bine bine, dar nu esti curios sa vezi (si sa gusti) si altceva?

Nimeni nu garanteaza ca acea carare nu s-a umplut de gauri intre timp… Mai mult, sunt aproape convins ca sexul cu fosta/ul nu mai poate fi la fel si asta pentru ca nu mai exista conexiunea emotionala. Sexul cu fosta/ul este doar sex.

Imi place insa cum ne amagim, cum ne pacalim, cum ne convingem sa cedam – “stii, simt ca au ramas cateva lucruri neterminate” – in realitate s-ar traduce prin – ‘imi place cum ai gafait cand ai stat deasupra si sunt curios cum faci cand te pun capra’, sau ‘cred ca data trecuta a fost bad timming … poate ca ar trebui sa mai incercam sa vedem ce iese’.

Ce mult ne place sa ne pacalim, ce mult ne place sa imbracam dorintele in scuze frumoase, in scuze ce mangaie ego-ul celuilalt.

Eu recunosc, prefer sa merg mai departe, prefer sa explorez noul, ador inceputurile – acele stari de indragostire, acele prime explorari sufletesti si carnale, acel contact excitant cu necunoscutul decat sa ma intorc.

Da, pot accepta faptul ca uneori este comod sexul cu o fosta, insa raman la convigerea mea – nimic nu mai e ce a fost si exista mari sanse ca mustul sa fi ajuns otet intre timp.

Voi ce credeti?

Link-uri sponsorizate

Comments