Sa moara soacra – razboiul celor trei roze(te)

IMG_3148
Link-uri sponsorizate

Stiu ca suna cinic ceea ce voi spune, insa am senzatia ca majoritatea femeilor ar fi fericite pana peste urechi daca si-ar incepe relatiile cu o inmormantare.

Cum cine sa moara? Soacra! Adica principalul competitor in viata. Soacra este cea care sta in calea fericirii oricarei femei.

Ea este dusmanul de moarte si nu pentru ca si-a legat fiul de fustele ei, spunandu-i inca din frageda pruncie ca “NICIUN CUR DE FEMEIE NU E SUFICIENT DE BUN CA SA RENUNTI LA MAMA TA”.

Nu, nu de asta, ci din cauza experientei. Soacra A FOST ACOLO! Ea a reusit! Asta este motivul pentru care soacra inspira teama pentru orice aspiranta la titlul de nora.

De aceea, pentru a evita conflictele ulterioare, sangeroase din cale afara, mai bine sa moara de la inceput. Asa, drumul catre fericire se netezeste, iar viitorul sot se poate indragosti iremediabil de ea fix in locul cel mai potrivit – la inmormantare!

Ironic sau nu, tinerele domnite isi urasc potentialele soacre din invidie – ele vor sa preia stafeta cu orice pret si deci sa scape de principalul dusman pentru a nu mai avea probleme.

Astfel, in momentul in care reusesc sa ramana titulare pe post, ele pot continua traditia impamantenita in creierul barbatului – NICIUN CUR DE FEMEIE NU E SUFICIENT DE BUN CA SA RENUNTI LA MAMA TA – LA NOUA TA MAMA”.

Altfel, daca soacra nu face un gest de bun simt si deci nu crapa, viata barbatului se poate transforma intr-un adevarat cosmar.

El va fi intotdeauna prins la mijloc in razboiul celor doua generatii de roze.

“Draga, trebuie sa faci ceva cu ma-ta, altfel la revedere rasfat genital” – iti va spune consoarta.

“Ce a fost ma in capul tau cand te-ai combinat cu asta? Dupa ce ca are buzele mici, de femeie rea, nici nu are tate si are si curu’ mare. Cu asta vrei tu sa faci copii”? – iti va spune cea pentru care nu s-a inventat curul perfect de muiere care sa te faca sa te desprinzi de fustele ei.

Vei fi bombardat zilnic, vei fi asuprit, sugrumat si iti vei dori liniste, liniste pe care vei cauta sa o gasesti oriunde altundeva. Din acel punct, brusc, se vor deschide noi directii catre terte optiuni!

Inteleg perfect de unde pleaca acest razboi dintre soacra si posibila nora – una are experienta, a reusit deja sa-si ingroape principalul dusman, iar cealalta e la inceput de drum si se simte naspa sa stie ca va fi prinsa de gardianul cu fata de tiran carand cadavrul fiului ei pe scara de incendiu.

Cat despre noi, barbatii, da, e un adevar, suntem profund atasati de mamele noastre, chiar daca nu vrem sa recunoastem.

Suntem atasati si le iubim. Bineinteles ca nu intelegem razboiul rozelor si, pe buna dreptate, pentru ca noi nici macar nu facem parte din el – noi suntem prada de razboi, noi suntem acele victime colaterale, acele erori de soft care duc la ‘aterizarea’ rachetelor pe spitale si nu in bazele militare.

Din tot razboiul asta, pentru noi, barbatii, nu ramane decat o singura constanta – NICIUN CUR DE FEMEIE NU E SUFICIENT DE BUN CA SA RENUNTI LA MAMA TA… NOUA SAU VECHE!

Link-uri sponsorizate

Comments