Estetica jegului televizat

IMG_3147
Link-uri sponsorizate

Nu (mai) obisnuiesc sa scriu despre vedete. Mi se pare o pierdere cumplita de timp si energie. Si totusi, observ ca scandalurile  polueaza zilnic media si mediul online.

Culmea e ca inclusiv baieti de la care ar trebui sa avem pretentii se arunca in aceste schimburi mizere de “amabilitati” intr-o incordare egotica de un penibil total.

Badea vs Bendeac – un soi de lupta inegala intre cocosi. Unul scoate limba si se scalambaie ca un schizofrenic, iar celalalt ameninta cu revarsari zdrobitoare de pumni. Pe scurt, fiecare cu ce poate.

Nu persoanele in cauza ma intereseaza, ci ideea in sine de libertate de exprimare, complet gresit inteleasa. Ma uimeste cat de usor se victimizeaza Bendeac, crezand ca televiziunea este o tarla care-i apartine. Fie ca ne place sau nu, fie ca ne place sa ne iluzionam ca suntem liberi sau nu, in viata asta sociala exista reguli, iar intr-un trust media cu atat mai mult.

Va rog, nu-mi oferiti exemple din tv-ul de peste Ocean. Nu-si au rostul, serios. Am gravitat si eu nitel prin zona gri a televiziunilor, am vazut si eu ce inseamna ca ai un contract cu un asemenea trust, am vazut ce inseamna lista neagra etc…

Deci nu sunt un comentator de pe margine. A si da, am vazut ce inseamna sa ai o clauza ce poate fi activata daca te mananca in cur sa vorbesti.

Drept urmare, Bendeac se victimizeaza ca o virgina care a aflat ca a decedat si ultimul falus de pe Pamant si o sperie gandul ca va muri fara sa cunoasca ce inseamna forta de frecare. Nu are dreptate. Nu are cum sa aiba dreptate. In momentul in care semnezi un contract, trebuie sa respecti niste reguli. Aici nu se mai pune problema despre libertate de exprimare sau nu, ci despre REGULI, pe care le accepti sau nu.

Le accepti, atunci esti vedeta, ai bani, te dai mare, profiti de perioada de expunere, cand te recunoaste lumea, cand femeile iti dau tarcoale etc…

Nu le accepti, atunci ramai anonim si iti vezi de treaba si de libertatea ta de exprimare. E simplu!

Altfel, atunci cand crezi ca ai nuci de cocos in loc de cirese, risti sa incalci un angajament luat si sa suporti consecintele. Asist de cateva zile la aceasta sarada ieftina, manifestata de toate partile si ma intreb – la ce bun?

Din pacate, victimizarea este sport national in Romania si cineva si-a invatat bine lectia. Cu toate astea, tot despre jeg vorbim, tot despre energii joase si despre gri…

Iar din asemenea lupte de cocosi nu are cum sa iasa ceva bun vreodata.

Link-uri sponsorizate

Comments